Με κοστούμι και… ελικόπτερο ο Μάτα έφτασε στο Μάντεστερ
Η απόκτηση του Χουάν Μάτα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί γεγονός, καθώς ο πρώην πλέον Ισπανός άσος της Τσέλσι, ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» και μάλιστα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δαπανήθηκαν περίπου 37 εκατομμύρια λίρες (περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ) και ήδη ο διεθνής Ίβηρας μέσος βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η απόκτηση του Χουάν Μάτα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί γεγονός, καθώς ο πρώην πλέον Ισπανός άσος της Τσέλσι, ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» και μάλιστα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δαπανήθηκαν περίπου 37 εκατομμύρια λίρες (περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ) και ήδη ο διεθνής Ίβηρας μέσος βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Μάτα έφτασε στο Κάρινγκτον με ελικόπτερο και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τον καλωσόρισε, ποστάροντας μια φωτογραφία του Ισπανού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και γράφοντας: «Καλώς όρισες Χουάν Μάτα, τα λέμε την Τρίτη».
Ο Ρίο Φέρντιναντ καλωσόρισε επίσης τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, αναφέροντας τις κάμερες που υπήρχαν στο Κάρινγκτον:
«Για ποιόν είναι εδώ; Κάμερες στην είσοδο του Κάρινγκτον… τους έδωσα το καλύτερο χαμόγελο μου!!», ήταν το πρώτο «τιτίβισμα» του Άγγλου για να ακολουθήσει το δεύτερο, «Καλώς ήρθες φίλε μου, Χουάν Μάτα, ελπίζω να απολαύσεις τον χρόνο σου εδώ και να βοηθήσεις ώστε να συνεχιστεί η επιτυχία του συλλόγου».
Ο Νταβίντ Ντε Χέα, επίσης καλωσόρισε τον συμπατριώτη του και φρόντισε να τον πειράξει για τα ρούχα του: «Καλώς όρισες αδερφέ μου, Χουάν Μάτα… Αλλά δεν φόρεσες και τα καλύτερα ρούχα!»
Εφόσον όλα πάνε καλά, οι Μάτα θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Κάρντιφ (29/01).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442