Χωρίς οπαδούς Παναθηναϊκού και Αρη ο τελικός Κυπέλλου
Xωρίς οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Αρη θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ στις 9 Φεβρουαρίου (19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, όπως αποφασίσθηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης.
Xωρίς οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Αρη θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ στις 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, όπως αποφασίσθηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης.
Η ΚΑΕ Άρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της, ωστόσο η Αστυνομία δεν συναίνεσε και ενέμεινε στην αρχική της απόφαση να διανείμει από 50 προσκλήσεις στις δύο ομάδες και να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών τους στο γήπεδο.
Η παρουσία πολυάριθμων οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο νησί έκανε πιο επιφυλακτικές τις Αρχές.
Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης.
Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο.
Το τζάμπολ του αγώνα, που θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση, ορίστηκε για τις 19:45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν είσαι κορυφαίος βάλλεσαι από παντού» – Τι λέει ο δικηγόρος του
- Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων
- Ο μεγάλος τελικός του Τεντόγλου στο Τορούν – Φουλ για μετάλλιο ο Έλληνας άλτης
- Έξι νεκροί στο Κατάρ μετά από συντριβή ελικοπτέρου
- Ποιος ελέγχει το Στενό του Ορμούζ; Τι λέει το δίκαιο ναυτικού πολέμου
- Ο ιδιωτικός Τζακ Κέρουακ μέσα από τις επιστολές του



