Οι Νικς νίκησαν το Μαϊάμι και το Ντένβερ τους Θάντερ
Οι Νικς ανέτρεψαν τα προγνωστικά, έκαναν την καλύτερη -ίσως- φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν με 102-92 του Μαϊάμι. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Καρμέλο Άντονι, που πέτυχε 29 πόντους. Στο Ντένβερ, άνετα με 101-88 κέρδισαν οι Νάγκετς τους Θάντερ. Η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων έφτασε ακόμη και στο +25 (91-66) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ πρόλαβε να πετύχει 30 πόντους σε 28 λεπτά, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.
Οι Νικς ανέτρεψαν τα προγνωστικά, έκαναν την καλύτερη -ίσως- φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν με 102-92 του Μαϊάμι. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Καρμέλο Άντονι, που πέτυχε 29 πόντους.
Πολύ καλός ήταν και ο Αντρέα Μπαρνιάνι με άλλους 19 πόντους, ενώ άλλους 14 μαζί με 11 ριμπάουντ είχε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν χωρίς τον άρρωστο Τάισον Τσάντλερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 και ο Ντουέιν Ουέιντ με 23 πόντους πάλευαν μόνοι για τους πρωταθλητές.
Στο Ντένβερ, άνετα με 101-88 κέρδισαν οι Νάγκετς τους Θάντερ. Η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων έφτασε ακόμη και στο +25 (91-66) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ πρόλαβε να πετύχει 30 πόντους σε 28 λεπτά, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τάι Λόσον με 16 πόντους, 14 ασίστ, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας