Νέες, μειωμένες τιμές για τα επιβατικά ΙΧ θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Συγκεκριμένα, το αντίτιμο μειώνεται κατά 20% και διαμορφώνεται στα 2,50 ευρώ από 3,10 ευρώ, ενώ για τους οδηγούς που θα πληρώνουν με πομποδέκτη προβλέπεται επιπλέον μείωση 10%.
Νέες, μειωμένες τιμές θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου, στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών.
Όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός», το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλλουν τα επιβατικά ΙΧ στους δύο αυτούς σταθμούς διοδίων μειώνεται κατά 20% και διαμορφώνεται στα 2,50 ευρώ από 3,10 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ για τους οδηγούς που θα πληρώνουν με πομποδέκτη προβλέπεται επιπλέον μείωση κατά 10%.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας