Θύμα της «κατάρας του βρετανικού λόττο» έπεσε άλλο ένα ζευγάρι νικητών
Τα λεφτά δεν αρκούν για έναν ευτυχισμένο γάμο: Νικητές του βρετανικού λόττο που έγιναν ζάμπλουτοι κερδίζοντας 45,5 εκατ. λίρες χώρισαν, τρίτο ζευγάρι στη χώρα που οδηγείται σε ρήξη μετά τη νίκη. Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει πλέον να θεωρούν... «αποδεδειγμένη» την ύπαρξη της κατάρας του βρετανικού λόττο, αποδίδοντας τους χωρισμούς σε προβλήματα που φέρνει στα ζευγάρια ο ξαφνικός πλουτισμός.
Τα λεφτά δεν αρκούν για έναν ευτυχισμένο γάμο: Νικητές του βρετανικού λόττο που έγιναν ζάμπλουτοι κερδίζοντας 45,5 εκατ. λίρες χώρισαν, τρίτο ζευγάρι στη χώρα που οδηγείται σε ρήξη μετά τη νίκη.
Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει πλέον να θεωρούν… «αποδεδειγμένη» την ύπαρξη της κατάρας του βρετανικού λόττο, αποδίδοντας τους χωρισμούς σε προβλήματα που φέρνει στα ζευγάρια ο ξαφνικός πλουτισμός.
Η Daily Mail και οι Times ανέφεραν ότι ο σήμερα 62χρονος Λες Σκάντινγκ από τη Νότια Ουαλία έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, Σαμάνθα, με την οποία πανηγύριζε πριν από τέσσερα χρόνια τη νίκη 45,5 εκατ. λιρών (περίπου 50 εκατ. ευρώ). Ο χωρισμός ήταν γεγονός εδώ και αρκετούς μήνες.
Οι δύο τους, όπως αναφέρουν στα σχετικά εκτενή τους ρεπορτάζ οι δύο εφημερίδες, είχαν αρχίσει να απομακρύνονται καθώς η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο φέρεται να είχε αναπτύξει ακριβότερα γούστα σε σχέση με τον σύντροφό της.
Οι Σκάντινγκ γίνονται το τρίτο ζευγάρι νικητών του λόττο που γνωστοποιείται τους τελευταίους μήνες ότι χώρισε -πράγμα που φτάνει στις δύο εφημερίδες για να μιλήσουν για «κατάρα». Νωρίτερα είχαν χωρίσει οι Ντέιβ και Άντζελα Ντοζ (νικητές 115 εκατ. ευρώ) και οι Γκίλιαν και Έιντριαν Μπέιφορντ (νικητές του τζάκποτ των 190 εκατ. ευρώ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές
- Συνταγή: Στριφτόνι με ντομάτα, πικάντικη σάλτσα και καλαμάρια
- Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Παρασκευή – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442