Τελικοί πίνακες με τους «διαθέσιμους» υπαλλήλους οκτώ πανεπιστημίων
Τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για το προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης, Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα παρέλαβε το ΑΣΕΠ από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για το προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης, Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ΑΣΕΠ παρέλαβε τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα προσωπικού και τους έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του (στην κατηγορία του υπουργείου Παιδείας-τελικοί πίνακες), σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι τελικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από το εν λόγω Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτώνται κατά τα προβλεπόμενα και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς και στον οικείο πίνακα ανακοινώσεων του υπουργείου Παιδείας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.