Κατσέλη: Τη συμφωνία για τα υποβρύχια υπογράφουν οι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου
Την έκπληξή της για την αναφορά Βενιζέλου στο όνομά της σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε η Λούκα Κατσέλη. «Η συμφωνία που υπογράφηκε ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τις εμπλεκόμενες εταιρείες στις 18 Μαρτίου 2010 φέρει τις υπογραφές των Γ.Παπακωνσταντίνου και Ευ.Βενιζέλου» υπενθύμισε.
Την έκπληξή της για την αναφορά Βενιζέλου στο όνομά της σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε η Λούκα Κατσέλη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989, η πρώην υπουργός είπε: «Η συμφωνία που υπογράφηκε ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τις εμπλεκόμενες εταιρείες στις 18 Μαρτίου 2010 φέρει τις υπογραφές των Γ.Παπακωνσταντίνου και Ευ.Βενιζέλου.
» Ο Κυρωτικός της Σύμβασης Νόμος 3885/10 συζητήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής και εισηγητής στη Βουλή κατά την ψήφισή του ήταν ο υπουργός Άμυνας.»
Η κ. Κατσέλη είπε ότι εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η σύμβαση ήταν προβληματική και έχει οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.
«Αν και εφ’ όσον υπάρχουν σκιές στην υπόθεση αυτή καλό θα είναι να διερευνηθούν σε βάθος» κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο όνομά της, κλείνοντας την ομιλία του στη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.