Εβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Ούκιτς
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, (19:15). Μάλιστα σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους «πράσινους» ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης, γεγονός που ίσως και να ανεβάζει τις ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, (19:15).
Μάλιστα σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους «πράσινους» ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης, γεγονός που ίσως και να ανεβάζει τις ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι.
Ο Κροάτης επέστρεψε από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και δεν προπονήθηκε καθόλου όλο το προηγούμενο διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Εξετάζεται η τοποθέτηση συσκευής καρδιακής υποβοήθησης
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442