Στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της ασυλίας Ζαρούλια και Μπούκουρα
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα αιτήματα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια και Ευσταθίου Μπούκουρα. Αίτηση αποφυλάκισης, υπό όρους, κατέθεσε στον ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Άγγος.
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα αιτήματα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια και Ευσταθίου Μπούκουρα.
Υπενθυμίζεται πως η κ. Ζαρούλια κατηγορείται για παράβαση του νόμου 2168/93 περί όπλων και πυρομαχικών, μετά την απόπειρά της να μεταφέρει μία σφαίρα στον -κρατούμενο στην Αντιτρομοκρατική – σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο.
Ο κ. Μπούκουρας κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και κακόβουλη βλασφημία εναντίον του δημάρχου Κορίνθου, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Αίτηση αποφυλάκισης
Αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης με όρους, κατέθεσε στον ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Άγγος.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να βρισκόταν μέσα στην καφετέρια που ήταν και ο Παύλος Φύσσας και να είναι αυτός που κινητοποίησε μέλη της Οργάνωσης να σπεύσουν στο σημείο.
Στην αίτησή του ο Γ.Άγγος που, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του ζήτησε και έγινε δεκτό να επανέλθει στον ανακριτή, εμμένει σε όσα αρχικώς ισχυρίστηκε και αρνείται την κατηγορία.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.