Τέλος εποχής για το πολυκατάστημα «Φωκάς» στην Τσιμισκή
Τη λύση της συνεργασίας και της οποιασδήποτε άλλης διαπραγμάτευσης με την επιχείρηση «Φωκάς» αποφάσισε την Τρίτη το ηγουμενοσυμβούλιο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη πρόκειται να βγει στον «αέρα» πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη διάθεση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή σε άλλο επενδυτή.
Τη λύση της συνεργασίας και της οποιασδήποτε άλλης διαπραγμάτευσης με την επιχείρηση «Φωκάς» αποφάσισε την Τρίτη το ηγουμενοσυμβούλιο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη πρόκειται να βγει στον «αέρα» πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη διάθεση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή σε άλλο επενδυτή.
Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος, νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μονής Μητρόπολης και της εκμισθώτριας μονής Αγίας Θεοδώρας, Θεόδωρος Ζέρβας, σχετικά με τον πλειοδοτικό διαγωνισμό που προκηρύσσεται, οι όροι που τίθενται στον νέο επενδυτή είναι τέσσερις:
να καταθέσει άμεσα, με την ανάληψη του κτιρίου εγγυητική επιστολή ύψους 1,2 εκατ, ευρώ,
ένα ακόμα ισόποσο ποσό για το ενοίκιο του πρώτου χρόνου λειτουργίας της νέας επιχείρησης,
να επενδύσει κεφάλαιο 4 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή
αυτό να λειτουργεί με τουλάχιστον 160 άτομα, δίνοντας προτεραιότητα στους ήδη απασχολούμενους σε αυτό.
Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ. Ζέρβας, η εκκλησία θέτει ως όρο να γίνει αξιολόγηση των εργαζομένων της επιχείρησης «Φωκάς» και σε κάθε περίπτωση ο νέος επενδυτής να προσλάβει τουλάχιστον 50 άτομα εξ αυτών.
Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στον οποίο και μπορούν να συμμετέχουν ξένοι και Έλληνες επενδυτές θα διενεργηθεί εντός του Οκτωβρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας