Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα, 24 ώρες μετά την ήττα 3-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, ένα ματς στο οποίο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε 2-0. Ηταν η πέμπτη ήττα του Απόλλωνα στη Σούπερ Λίγκα. Η διακοπή του πρωταθλήματος (επόμενο ματς με Παναιτωλικό στη Ριζούπολη στις 20 Οκτωβρίου) αφήνει σημαντικό χρονικό περιθώριο στον πρόεδρο, Σταμάτη Βελή και τους συνεργάτες του, για να βρεθεί ο αντικαταστάτης τού Βοσνιάδη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι (16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς.