Παραδόθηκε καταζητούμενη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης στις Αρχές μία γυναίκα, εις βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είναι ένα από τα εννέα πρόσωπα που αναζητούν οι αρχές.
Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μία γυναίκα η οποία περιλαμβάνεται στα εννέα εντάλματα που είχαν εκδοθεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, από τα 32 συνολικά άτομα της λίστας Βουρλιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη σύζυγο ενός ακόμα καταζητούμενου με ένταλμα σύλληψης, που εμπλέκεται στο επεισόδιο στο Κερατσίνι, που κατέληξε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.