Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη ο Δημήτρης Ανάκογλου, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, στη διάρκεια του αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας. Ο μέσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα πάρει εξιτήριο. Η αποθεραπεία του θα ξεκινήσει άμεσα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μπορέσει σε περίπου 1.5 μήνα να ξεκινήσει προπονήσεις. Στις υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Νοεμβρίου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.