GP Σιγκαπούρης 2013: Ο L. Hamilton ταχύτερος στις πρώτες δοκιμές
Με τον Lewis Hamilton ταχύτερο όλων, ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές 1, στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ακολούθησαν οι δύο Red Bull των M. Webber και S. Vettel.
O Lewis Hamilton είχε δηλώσει ότι τα circuit πολης ταιριάζουν στο οδηγικό στυλ του, και το απέδειξε στις ελεύθερες δοκιμές 1 του Grand Prix της Σιγκαπούρης.
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν 3,5 δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Mark Webber που ακολούθησε στη δεύτερη θέση. Σημαντικά πιο αργό ρυθμό είχε ο Sebastian Vettel, που ήταν τρίτος με οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά.
Ο Nico Rosberg κατέλαβε την τέταρτη θέση και ήταν ο πιλότος που έκανε τους περισσότερους γύρους, περνώντας 23 φορές από τη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού.
Στη Lotus, οι Kimi Raikkonen και Romain Grosjean έκαναν δοκιμές με μεγαλύτερο μεταξόνιο στην Ε21. Ο Φινλανδός ήταν πέμπτος, ενώ ο team mate του αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης στο μονοθέσιό του.
Ο Γάλλος πιλότος άργησε πολύ να βγει από το γκαράζ, καθώς οι μηχανικοί του προσπαθούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Αυτός ήταν ο λόγος που ο R. Grosjean πρόλαβε να κάνει μόλις 12 γύρους.
Ο Fernando Alonso ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο δοκιμών στην έβδομη θέση και με διαφορά 1,3 δευτερόλεπτα από την κορυφή, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποίησε τον ίδιο και τη Ferrari. O Sergio Perez ήταν ο πρώτος που βγήκε για δοκιμές, φέρνοντας τη McLaren στην όγδοη θέση.
Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Jean Eric Vergne και Esteban Gutierrez, με διαφορά 2,3 δευτερόλεπτα από το χρόνο του L. Hamilton.
Αναζητώντας πλέον τη νέα ομάδα του, ο Felipe Massa ήταν μόλις στη 12η θέση. Με αντίστοιχο ρυθμό, στη 14η θέση, βρέθηκε ο Jenson Button, ο οποίος ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στη McLaren και το 2014.
Ακόμη ένας πιλότος που έχει κεντρίσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον, ο Nico Hulkenberg, με πάνω από τρία δευτερόλεπτα διαφορά σε σχέση με την κορυφή, έμεινε στην 17η θέση.
Όλοι οι πιλότοι έκαναν δοκιμές μόνο με τη μέση γόμα, προσπαθώντας να προσδιορίσουν το ρυθμό φθοράς και το «παράθυρο» λειτουργίας της σε σχέση με τη θερμοκρασία και το φορτίο καυσίμου.
Grand Prix – Σιγκαπούρη 2013: Τα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών 1
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.