Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο : Διοργανώνει στο συνέδριο Healthworld
Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το 12o Συνέδριο Healthworld με θέμα «Από το Μνημόνιο στην Ανασυγκρότηση του Υγειονομικού Τομέα». Η θεματολογία του συνεδρίου που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και του ΣΦΕΕ επικεντρώνεται στην ανασυγκρότηση του ΕΟΠΥΥ ως προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του ιατρο-ασφαλιστικού συστήματος, στην […]
Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το 12o Συνέδριο Healthworld με θέμα «Από το Μνημόνιο στην Ανασυγκρότηση του Υγειονομικού Τομέα».
Η θεματολογία του συνεδρίου που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και του ΣΦΕΕ επικεντρώνεται στην ανασυγκρότηση του ΕΟΠΥΥ ως προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του ιατρο-ασφαλιστικού συστήματος, στην καινοτομία και στον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης, στην απόδοση των επενδύσεων σε καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά και στην διασφάλιση της ποιότητας και της καταλληλότητας της υγειονομικής περιθάλψεως.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Τεκμηρίωση και Συναίνεση ως προαπαιτούμενα μιας «παραγωγικής πολιτικής», με την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των φορέων υπηρεσιών υγείας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας