Ευρωπαϊκά κονδύλια 1,14 δισ. ευρώ μπορεί να ανακτήσει η Ελλάδα
Κεφάλαια ύψους 1,14 δισ. ευρώ από τα κοινοτικά διαρθωτικά κονδύλια της περιόδου 2000-2006 μπορεί να ανακτήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν. Τα χρήματα, αναφέρεται, δεν θα πρέπει διοχετευθούν στην κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών αλλά σε δράσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Κεφάλαια ύψους 1,14 δισ. ευρώ από τα κοινοτικά διαρθωτικά κονδύλια της περιόδου 2000-2006 μπορεί να ανακτήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν.
Τα χρήματα, αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του γερμανικού Wirtschaftwoche, δεν θα πρέπει διοχετευθούν στην κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών αλλά σε δράσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
H Ελλάδα δεν έχει αξιοποιήσει τα εν λόγω χρηματικά μέσα εντός προθεσμίας. «Προσπαθούμε να επιμηκύνουμε την προθεσμία» ανέφεραν στελέχη του περιβάλλοντος του επιτρόπου που επικαλείται το περιοδικό.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αθήνα μπορεί να υπολογίζει σε διαρθρωτικά κονδύλια ύψους 14,4 δισ. ευρώ την περίοδο 2014-2020.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας