Τέσσερις ομάδες «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Στουγκάρδη, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ στη Φρανκφούρτη της Αϊντραχτ, η Μάιντς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Φράιμπουργκ και η Βέρντερ νίκησε 1-0 στη Βρέμη την Άουγκσμπουργκ, στην αποστολή της οποίας είχε συμπεριληφθεί ο Βλαχοδήμος, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Στο μεταξύ, η -αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του champions League- Σάλκε γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ με 4-0.

Ο προπονητής των «βασιλικών μπλε», Γενς Κέλερ, χρησιμοποίησε στο σημερινό παιχνίδι τους εξής ποδοσφαιριστές: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Φελίπε Σαντάνα, Χέβεντες, Φουκς, Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν (73΄ Μάιερ), Ντράξλερ, Κλέμενς (63΄ Πούκι), Χούντελααρ (46΄ Σάλαϊ).

Στο τελευταίο σαββατιάτικο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική, η Γκλάντμπαχ νίκησε 3-0 το Ανόβερο και πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της bundesliga έχουν ως εξής:

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου 0-1
(13΄ Μάντζουκιτς)

Αμβούργο-Χοφενχάιμ 1-5
(44΄ πεν. Φαν ντερ Φάαρτ – 5΄, 78΄ Ρομπέρτο Φιρμίνο, 51΄ Φόλαντ, 67΄, 75΄ Μοντέστ)

Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2
(71΄ Φράις – 64΄ Ζίμλινγκ, 68΄ Νικολάι Μίλερ)

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 0-1
(42΄ αυτ. Σβάαμπ)

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 4-0
(55΄ Κνόχε, 61΄ Βιεϊρίνια, 67΄ Νάλντο, 90+1΄ Κούτσκε)

Βέρντερ Βρέμης-Αουγκσμπουργκ 1-0
(23΄ Εκίτσι)

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 3-0
(20΄ Κρούζε, 53΄ Κράμερ, 66΄ πεν. Ντεμς)

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 18/8

Ντόρτμουντ-Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ 18/8

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)

Λεβερκούζεν 6

Μπάγερν Μονάχου 6

Μάιντς 6

Βέρντερ Βρέμης 6

Χοφενχάιμ 4

Χέρτα Βερολίνου 3 -1αγ.

Ντόρτμουντ 3 -1αγ.

Βόλφσμπουργκ 3

Γκλάντμπαχ 3

Ανόβερο 3

Νυρεμβέργη 1 -1αγ.

Αμβούργο 1

Σάλκε 1

Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ 0 -1αγ.

Στουτγκάρδη 0

Φράιμπουργκ 0

Άουγκσμπουργκ 0

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ