Σε εργασίες αναβάθμισης του ακινήτου το 50% του προστίμου της τακτοποίησης
Όσοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων προβούν στην ενεργειακή αναβάθμιση ή την ενίσχυση της στατικότητας του ακινήτου τους, θα μπορούν να δαπανούν γι' αυτές τις εργασίες το 50% του προστίμου της τακτοποίησης, σύμφωνα με το νέο νόμο που είναι σε ισχύ από την 1η Αυγούστου.
Όσοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων προβούν στην ενεργειακή αναβάθμιση ή την ενίσχυση της στατικότητας του ακινήτου τους, θα μπορούν να δαπανούν γι’ αυτές τις εργασίες το 50% του προστίμου της τακτοποίησης, σύμφωνα με το νέο νόμο που είναι σε ισχύ από την 1η Αυγούστου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, η ρύθμιση ισχύει για τα αυθαίρετα που κατασκευάστηκαν μέχρι το 2003.
«Όσοι κάνουν χρήση του νόμου θα μπορούν να συμψηφίσουν μέχρι το 50% του προστίμου με το κόστος που θα καταβάλλουν για να βελτιώσουν ενεργειακά ή στατικά το ακίνητό τους», δηλώνει στην εφημερίδα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα