Τη διενέργεια ελέγχων στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών όλων των δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η αρχή θα γίνει από τα πτυχία των εργαζομένων που θα τεθούν σε κινητικότητα.
Τη διενέργεια ελέγχων στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών όλων των δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Όπως δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο έλεγχος θα αρχίσει από τους εργαζόμενους που θα τεθούν σε κινητικότητα και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλο τον Δημόσιο Τομέα.
Είπε, επίσης, ότι για να μπει τέλος στην ατιμωρησία θα επιταχυνθεί η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων, που είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον Ιούλιο περισσότεροι από 100 επίορκοι υπάλληλοι να δουν την πόρτα της εξόδου.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.