Η Γερμανίδα οδηγός, Γιαννίνα Ντέπινγκ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με εγκαύματα και σπασμένο χέρι, ενώ η συνοδηγός της έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στο Ράλι Βάρτμπουργκ, που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν ότι η συνοδηγός Ίνα Σάαρσμιτ υπέκυψε στα τραύματά της στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ η 34χρονη Ντέπινγκ διακομίσθηκε από αέρος σε νοσοκομείο. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην πέμπτη ειδική του ράλι ανάμεσα στο Στάινμπαχ και το Μπροτερόντε, στο κρατίδιο της Θουριγγίας, όταν το Mitsubishi Evo 9 έφυγε από το δρόμο. Ο αγώνας ματαιώθηκε μετά το δυστύχημα, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες «εν ευθέτω χρόνω».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντέπινγκ και η Σάαρσμιτ θεωρούντο το καλύτερο γυναικείο πλήρωμα ράλι αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. Η Ντέπινγκ «έτρεχε» σε αγώνες από το 1996, ενώ η 29χρονη Σάαρσμιτ ασχολούνταν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και τέσσερα χρόνια.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.