
Μία συνοδηγός νεκρή σε αγώνα ράλι της Γερμανίας
Μία συνοδηγός νεκρή σε αγώνα ράλι της Γερμανίας
Η Γερμανίδα οδηγός, Γιαννίνα Ντέπινγκ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με εγκαύματα και σπασμένο χέρι, ενώ η συνοδηγός της έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στο Ράλι Βάρτμπουργκ, που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν ότι η συνοδηγός Ίνα Σάαρσμιτ υπέκυψε στα τραύματά της στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ η 34χρονη Ντέπινγκ διακομίσθηκε από αέρος σε νοσοκομείο. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην πέμπτη ειδική του ράλι ανάμεσα στο Στάινμπαχ και το Μπροτερόντε, στο κρατίδιο της Θουριγγίας, όταν το Mitsubishi Evo 9 έφυγε από το δρόμο. Ο αγώνας ματαιώθηκε μετά το δυστύχημα, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες «εν ευθέτω χρόνω».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντέπινγκ και η Σάαρσμιτ θεωρούντο το καλύτερο γυναικείο πλήρωμα ράλι αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. Η Ντέπινγκ «έτρεχε» σε αγώνες από το 1996, ενώ η 29χρονη Σάαρσμιτ ασχολούνταν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και τέσσερα χρόνια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- LIVE: Φούλαμ – Τότεναμ
- LIVE: Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
- Αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φεύγουν για Αθήνα οι παίκτες της Χάποελ
- Ολυμπιακός – Εθνικός 5-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, συνεχίζουν με 11/11
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442