Κατεδαφίστηκε το «σπίτι του τρόμου» του Αριέλ Κάστρο
Οι Αρχές κατεδάφισαν την Τετάρτη το σπίτι του Αριέλ Κάστρο, στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου ο 53χρονος άνδρας κρατούσε ομήρους και κακοποιούσε για χρόνια τρεις νεαρές γυναίκες.
Οι Αρχές κατεδάφισαν την Τετάρτη το σπίτι του Αριέλ Κάστρο, στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου ο 53χρονος άνδρας κρατούσε ομήρους και κακοποιούσε για χρόνια τρεις νεαρές γυναίκες.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ένας εκσκαφέας ξεκίνησε τη διαδικασία της κατεδάφισης.
Ο Αριέλ Κάστρο, πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου, καταδικάστηκε σε ισόβια συν 1.000 χρόνια κάθειρξη την περασμένη εβδομάδα, έχοντας δηλώσει ένοχος σε δεκάδες κατηγορίες -ανάμεσά τους για βιασμό και απαγωγή.
Ο 53χρονος είχε απαγάγει τις Μισέλ Νάιτ, Αμάντα Μπέρι και Τζίνα ΝτεΤζίζους το διάστημα 2002-2004.
Σύμφωνα με τις Αρχές είχε τις γυναίκες αλυσοδεμένες για μεγάλο διάστημα, τις τάιζε ελάχιστα και τις χτυπούσε για να αποβάλλουν όταν έμεναν έγκυες.
Οι γυναίκες απελευθερώθηκαν τον Μάιο όταν η μία από αυτές κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός γείτονα και να καλέσει την αστυνομία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας