Η Λένα Δανιηλίδου δεν κατάφερε να φύγει με την πρωτιά στο διπλό από το τουρνουά 235.000 δολαρίων που φιλοξενήθηκε στο Μπακού. Με δίδυμο την Κροάτισα Κρούνιτς, η Δανιηλίδου ηττήθηκε στον τελικό 4-6, 7-6(3), 10-4 από τις Μπουριάτσοκ (Ουκρανία)/Καλασνίκοβα (Γεωργία), με αποτέλεσμα να φύγει από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν με τον τίτλο της φιναλίστ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.