Τρι…Άρης με «θεατή» Αγκάνθο και υπό το βλέμμα Ουντότζι
Με νίκη ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στο Πράβετς ο Αρης. Επικράτησε, στο τρίτο τεστ που έδωσε στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται το τελευταίο δεκαήμερο, επί της Μπότεφ Βράτσα (σ.σ. θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βουλγαρίας) με 3-0. Τα γκολ που καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού πέτυχαν οι Αγγελούδης (1’), Ρένια (69’), Τσουκάνης (75’). Δεν αγωνίστηκαν για τους «κίτρινους» οι Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Αγκάνθο. Θεατής του δεύτερου ημιχρόνου του ματς ήταν και ο Σαλόζε Ουντότζι, με τον οποίο υφίσταται προφορική συμφωνία συνεργασίας.
Με νίκη ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στο Πράβετς ο Αρης. Επικράτησε, στο τρίτο τεστ που έδωσε στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται το τελευταίο δεκαήμερο, επί της Μπότεφ Βράτσα (σ.σ. θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βουλγαρίας) με 3-0.
Τα γκολ που καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού πέτυχαν οι Αγγελούδης (1’), Ρένια (69’), Τσουκάνης (75’). Δεν αγωνίστηκαν για τους «κίτρινους» οι Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Αγκάνθο.
Θεατής του δεύτερου ημιχρόνου του ματς ήταν και ο Σαλόζε Ουντότζι, με τον οποίο υφίσταται προφορική συμφωνία συνεργασίας.
Ο Νιγηριανός, με βουλγάρικο διαβατήριο, μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή του Αρη, προκειμένου να δεσμευτεί με τον σύλλογο.
ΜΠΟΤΕΦ ΒΡΑΤΣΑ: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ
ΑΡΗΣ: Διούδης (63’ Γκελής), Ηρακλής, Κύργιας, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης. Επαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Έλσνερ, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Μανιάς, Καραγιάννης, Καλούδης, Νταμαρλής, Ρένια Τσουκάνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του


