«Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια» λόγω των απολύσεων, λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τόσοι άνθρωποι τη δουλειά τους» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Bloomberg, στην οποία σημειώνει πάντως πως «εφόσον πρέπει να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή στο ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του».
«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τόσοι άνθρωποι τη δουλειά τους» λέει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Bloomberg.
«Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματική άποψη. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του» είπε.
Και τόνισε, σε άλλο σημείο, πως «αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ο «λιγότερο δημοφιλής πολιτικός της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αρκετοί λιγότερο δημοφιλείς πολιτικοί, αν κοιτάξετε [ποιοι είναι αυτοί] θα δείτε ότι ο κόσμος ξέρει».
«Είναι αυτοί που οδήγησαν σε αυτό το υπερδιογκωμένο κράτος. Είναι λιγότερο δημοφιλείς από εμένα. Προσωπικά υποστηρίζω τις συγκεκριμένες θέσεις εδώ και εννέα χρόνια», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας