Απάντηση της ΤΣΣΚΑ στον Παναθηναϊκό στο ίδιο μήκος κύματος
Με ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ απάντησε στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως σέβεται απόλυτα το «τριφύλλι» και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ κάλεσε τους «πράσινους» στο Γκομέλσκι Καπ.
Με ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ απάντησε στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως σέβεται απόλυτα το «τριφύλλι» και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ κάλεσε τους «πράσινους» στο Γκομέλσκι Καπ.
Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Όντας ένας από τους πιο νικηφόρους συλλόγους της Ηπείρου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους εταίρους, αντιπάλους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός ασπάζεται τις απόψεις μας σχετικά με την ανάπτυξη της Ευρωλίγκα, τις βασικές αρχές ύπαρξής της και αφήνει τα ζητήματα αντιπαράθεσης μόνο εντός των ορίων του παρκέ.
Πάντα είχαμε μεγάλο σεβασμό στο έργο του αθηναϊκού συλλόγου, τις επιτυχίες του και την τεράστια επιρροή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χτίσιμο αυτού του νικηφόρου οργανισμού. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τους παραδοσιακούς μας αντιπάλους στο ετήσιο Κύπελλο Γκομέλσκι, τον Σεπτέμβριο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.