Δάγκωσε τη γιαγιά του επειδή του είπε να μην πίνει
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι δάγκωσε τη γιαγιά του, όταν του είπε να σταματήσει να πίνει. Η 59χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι γυρνώντας στο σπίτι της το βράδυ της περασμένης Τρίτης βρήκε τον εγγονό της μεθυσμένο και δύο μπουκάλια κρασί να λείπουν. Η γυναίκα φώναξε στον εγγονό της και εκείνος έγινε αμέσως επιθετικός, την δάγκωσε στον ώμο και προσπάθησε να την διώξει από το σπίτι.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι δάγκωσε τη γιαγιά του, όταν του είπε να σταματήσει να πίνει.
Η 59χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι γυρνώντας στο σπίτι της το βράδυ της περασμένης Τρίτης βρήκε τον εγγονό της μεθυσμένο και δύο μπουκάλια κρασί να λείπουν.
Η γυναίκα φώναξε στον εγγονό της και εκείνος έγινε αμέσως επιθετικός, την δάγκωσε στον ώμο και προσπάθησε να την διώξει από το σπίτι.
Ο 70χρονος σύζυγός της προσπάθησε να σταματήσει τον εγγονό του και δέχτηκε μία μπουνιά στο πρόσωπο.
Ο 19χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]

