Κονσόλα παιχνιδιών με Αndroid φέρεται να ετοιμάζει η Google
H Google φέρεται να ετοιμάζει μια δική της κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ένα «έξυπνο» ρολόι χειρός και την δεύτερη εκδοχή της συσκευής αναπαραγωγής ταινιών και μουσικής από το Ίντερνετ που κατασκευάστηκε το 2012 δεν κυκλοφόρησε όμως ποτέ. Όλες οι συσκευές θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android.
H Google φέρεται να ετοιμάζει μια δική της κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ένα «έξυπνο» ρολόι χειρός και την δεύτερη εκδοχή της συσκευής αναπαραγωγής ταινιών και μουσικής από το Ίντερνετ που κατασκευάστηκε το 2012 δεν κυκλοφόρησε όμως ποτέ (Nexus Q). Όλες οι συσκευές θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android και θα συνδράμουν την προσπάθεια του κολοσσού του Διαδικτύου, που αντλεί την πλειονότητα των εσόδων από την διαδικτυακή αναζήτηση και το YouTube, να κερδίσει από την διάθεση περιεχομένου, όπως η μουσική από το Google Play και να ανταγωνιστεί την Apple που φέρεται να έχει ανάλογα σχέδια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι πωλήσεις παιχνιδιών για smartphone και tablet με Android αυξάνονται με ταχύτερο ρυθμό από αυτόν των παιχνιδιών για τις κονσόλες της Microsoft, της Sony και της Nintendo. Το 2012 ξοδεύτηκαν 24,9 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά παιχνιδιών παγκοσμίως, σύμφωνα με την εταιρεία μελετών PwC.
Διαβάστε περισσότερα για τις παιχνιδομηχανές και το gaming στο tech.in.gr
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας