Οριστική φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Γιουπ Χάινκες να αποσυρθεί από την προπονητική, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γερμανικός Τύπος. Ο 68χρονος τεχνικός δεν δείχνει να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους πάγκους μετά το τρεμπλ που κατέκτησε με την Μπάγερν Μονάχου. Δήλωσε, μάλιστα, ότι εάν οι Βαυαροί δεν είχαν βρει τον αντικαταστάτη του, ίσως το ξανασκεφτόταν.

«Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αύριο, αφού δεν πρόκειται να καθίσω στον πάγκο άλλη ομάδας. Είχα μια αξιοπρεπή έξοδο από το ποδόσφαιρο» τόνισε ο Χάινκες.

Για τον διάδοχο του, Πεπ Γκουαρδιόλα είπε:

«Ήταν η σωστή επιλογή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Εάν η διοίκηση δεν είχε βρει προπονητή, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για εμένα, αλλά και πάλι έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Γκουαρντιόλα έχει ένα τέλειο σύνολο να δουλέψει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ