«Όχι» Καρατζαφέρη στην επιστροφή στη ΝΔ «με αυτή την πολιτική»
«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή την πολιτική, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτή την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή» είπε χαρακτηριστικά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση.
«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή την πολιτική, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτή την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Μπορούμε να μιλήσουμε για πολιτικές. Τα άλλα τα λέει ο ποιητής. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη» πρόσθεσε, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Δεν ακούω προτάσεις, μόνο ευχολόγια».
«Πρέπει να συζητήσουμε πολιτική: ‘ναι’ στο ευρώ ή ‘όχι’ στο ευρώ, θα μείνουμε στο μνημόνιο; Εάν έχουν σκοπό να μείνουμε στο Μνημόνιο με ακριβό ευρώ, είναι καταστροφή. Η εναλλακτική πρόταση που έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμφορά. Άρα καλούμεθα να διαλέξουμε ανάμεσα στη συμφορά και την καταστροφή» πρόσθεσε.
Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον των Αδ.Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, λέγοντας: «Δεν περίμενα να είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι […] Περίμενα περισσότερο πατριωτισμό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις, κακό είναι να μην σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442