Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Επέμβαση γονάτων για Γκασόλ που χάνει το Ευρωμπάσκετ

Επέμβαση γονάτων για Γκασόλ που χάνει το Ευρωμπάσκετ

Ο Πάου Γκασόλ υποβλήθηκε σε επέμβαση και στα δύο του γόνατα και θα επιστρέψει στα παρκέ σε τρεις μήνες κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ. Ο Γκασόλ αποφάσισε να κάνει την επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα. Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Λέικερς είναι μάλλον απίθανο να προλάβει το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο Πάου Γκασόλ υποβλήθηκε σε επέμβαση και στα δύο του γόνατα και θα επιστρέψει στα παρκέ σε τρεις μήνες κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ.

Ο Γκασόλ αποφάσισε να κάνει την επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα. Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Λέικερς είναι μάλλον απίθανο να προλάβει το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Φέτος ο 32χρονος άσος, που οδεύει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (από το οποίο θα εισπράξει για το 2013/14 το ποσό των 19 εκατ. δολαρίων), έπαιξε σε μόλις 49 ματς στην κανονική περίοδο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού έχοντας 13,7 πόντους και 8,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο