Στο Αγιον Όρος ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Βουλγαρίας
Στο Αγιον Όρος βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μαρίν Ράικοφ, συνοδευόμενος από δύο μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνηση του, τον υπουργό Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κριστιάν Κράστεφ και τον υπουργό Πολιτισμού Βλαντιμίρ Πένεφ.
Στο Αγιον Όρος βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μαρίν Ράικοφ, συνοδευόμενος από δύο μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνηση του, τον υπουργό Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κριστιάν Κράστεφ και τον υπουργό Πολιτισμού Βλαντιμίρ Πένεφ.
Ο κ. Ράικoφ και οι δύο υπουργοί πραγματοποιούν αυτή την ώρα επίσκεψη στις Καρυές και στη συνέχεια θα μεταβούν στη μονή Ζωγράφου, όπου και θα διαμείνουν απόψε για να παραστούν στον αυριανό εορτασμό του Αγίου Γεωργίου.
Οι βούλγαροι αξιωματούχοι έφτασαν στην Ελλάδα οδικώς το βράδυ της Τρίτης και διανυκτέρευσαν στην Ουρανούπολη, ενώ θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης μετά τη λιτανεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Την κατάληψη του νησιού Χαργκ εξετάζει ο Τραμπ – Η επιχείρηση θα απαιτούσε χερσαίες δυνάμεις
- Οπαδοί της Ροσάριο πέταξαν φουσκωτές κούκλες με φανέλες της Νιούελς στο γήπεδο (vid)
- Όσκαρ 2026: Λίγες εκπλήξεις, πολλά Τιμοτέ Σαλαμέ αστεία και ένας safe δρόμος
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
- Υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ: Κίνημα… χωρίς κινηματίες!
- Λαμία: 27χρονη μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
- Ο Κομπανί δεν έχει τερματοφύλακες – Η Μπάγερν «ξέμεινε» και ετοιμάζει 16χρονο για το Champions League
- Γιατί η πρόσβαση στην αντισύλληψη παραμένει άνιση στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442