Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 25 εκατ. ευρώ αναμένεται να υλοποιήσει φέτος ο λιανεμπορικός όμιλος Μασούτη. Οι επενδύσεις του μεγαλύτερου βορειοελλαδικού ομίλου θα κατευθυνθούν στη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων σε γεωγραφικές περιοχές, στις οποίες θέλει να ενδυναμώσει την παρουσία του, αλλά και για την ανακαίνιση, μερική ή ολική, παλαιών σημείων πώλησης. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 25 εκατ. ευρώ αναμένεται να υλοποιήσει φέτος ο λιανεμπορικός όμιλος Μασούτη.
Οι επενδύσεις του μεγαλύτερου βορειοελλαδικού ομίλου θα κατευθυνθούν στη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων σε γεωγραφικές περιοχές, στις οποίες θέλει να ενδυναμώσει την παρουσία του, αλλά και για την ανακαίνιση, μερική ή ολική, παλαιών σημείων πώλησης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας