Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων καθώς εξασθενούν σταδιακά οι άνεμοι
Κανονικά πραγματοποιούνται από τις 6 το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς υπάρχει σταδιακή εξασθένηση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Kλειστό παραμένει το Ρίο- Αντίρριο, κανονικά οι πορθμειακές γραμμές της χώρας.
Κανονικά πραγματοποιούνται από τις 6 το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς υπάρχει σταδιακή εξασθένηση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.
Για τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου και όχι με υδροπτέρυγα. Κανονικά γίνονται και τα δρομολόγια των πλοίων για τη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, κλειστό παραμένει το Ρίο- Αντίρριο ενώ κανονικά λειτουργούν οι υπόλοιπες πορθμειακές γραμμές σε όλη τη χώρα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας