Λυπάμαι και εγώ για τους Κυπρίους που εμπιστεύτηκαν τον μεγάλο απατεώνα που λέγεται ελληνικό κράτος και το πλήρωσαν με το κούρεμα. Αλλά δεν νομίζετε πως αποτελεί εύκολη και λαϊκίστικη λύση να υποστηρίζεται πως αυτά τα 4,5 δις ευθύνονται για όλα;
Η κυπριακή οικονομία θέλει 10 δις από την ΕΕ για τις δικές τις ανάγκες και άλλα 5,8 για τις τράπεζές της. Βγάλε το ελληνικό PSI και θέλει πάλι 10 δις για το κράτος της και 1,3 δις για τις Τράπεζες. Για αυτά μπορεί παρακαλώ να μου πει κάποιος τίνος είναι η ευθύνη;
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας