Λίγο γαλαζοαίματο «κουτσομπολιό» στο σαλόνι της βασίλισσας Ελισάβετ Β’
Ένα ντοκιμαντέρ του Μάικλ Βάντμαν για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β' δίνει μια μοναδική ίσως ευκαιρία για λίγο «γαλαζοαίματο» κουτσομπολιό: ενώ ο δημιουργός συνομιλεί με την 86χρονη μονάρχη στο σαλόνι του Παλατιού του Μπαλμόραλ, οι υπόλοιποι ρίχνουμε μια ματιά στα αντικείμενα. Και βγάζουμε συμπεράσματα.
Ένα ντοκιμαντέρ του Μάικλ Βάντμαν για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β’ δίνει μια μοναδική ίσως ευκαιρία για λίγο «γαλαζοαίματο» κουτσομπολιό: ενώ ο δημιουργός συνομιλεί με την 86χρονη μονάρχη στο σαλόνι του Παλατιού του Μπαλμόραλ, οι υπόλοιποι ρίχνουμε μια ματιά στα αντικείμενα. Και βγάζουμε συμπεράσματα.
Μεταξύ των αντικειμένων, όπως περιγράφονται σε blog της εφημερίδας Guardian, ξεχωρίζει μια μικρή και μάλλον άσχημη ηλεκτρική σόμπα μπροστά από το τζάκι. Συνηθισμένο αξεσουάρ για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων της λιτότητας, ασυνήθιστο ίσως για μια γαλαζοαίματη.
Όσα για τα στολίδια, καταρχήν ας μιλήσουμε για συνήθειες: όλοι έχουμε στο σαλόνι μας αντικείμενα που όσο άσχημα και να είναι, απλά τα συνηθίζουμε. Στην περίπτωση της βασίλισσας, στο σαλόνι εντοπίζεται ένα αρκουδάκι πίσω από μια φωτογραφία, πορσελάνινα σκυλάκια (της ράτσας που η ίδια λατρεύει), ένα μικρό στέμμα, μια περίεργη συλλογή από πέτρες.
Εντύπωση προκαλεί η ροπή της βασίλισσας στην ακαταστασία. Ενώ θα μπορούσε χωρίς καμιά προσπάθεια να έχει ένα περιποιημένο γραφείο, διακρίνεται μια κάποια ροπή στην αταξία.
«Αραγε διαβάζει τον Guardian;» αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου, αναζητώντας την εφημερίδα στο πακέτο που εικονίζεται στη φωτογραφία. Πουθενά…
Όσο για το σαλόνι, αφού το Μπαλμόραλ βρίσκεται στη Σκωτία, κυριαρχεί το καρό.
Τέλος, υπάρχουν και τα γνωστά αρωματικά στικ. Για όσους απορούσαν για το ποιος τα αγοράζει, η απάντηση ήρθε.
* Για την ιστορία το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το Σάββατο στο ITV.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442