Ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής από το σύνδεσμο της Αθήνας, ορίζεται για τρίτη φορά φέτος σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφού έχουν προηγηθεί δύο στο πρωτάθλημα, μία με τον Ολυμπιακός στην Τούμπα κι άλλη μία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.