Σεμινάρια για ήχο και εικόνα και για το αναμενόμενο Ableton Live 9!
Νέα πρωτοποριακά σεμινάρια για τον ήχο και την ψηφιακή εικόνα πραγματοποιούνται από τη SAE Athens! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ τα σεμινάρια αφορούν σε επαγγελματίες του χώρου ή μη. Είτε είστε επαγγελματίες του ήχου και της εικόνας είτε ασχολείστε ερασιτεχνικά και θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, […]
Νέα πρωτοποριακά σεμινάρια για τον ήχο και την ψηφιακή εικόνα πραγματοποιούνται από τη SAE Athens! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ τα σεμινάρια αφορούν σε επαγγελματίες του χώρου ή μη.
Είτε είστε επαγγελματίες του ήχου και της εικόνας είτε ασχολείστε ερασιτεχνικά και θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, μπορείτε να ανανεώσετε το πνευματικό σας «software» μέσα από τα νέα σεμινάρια της SAE Athens.
Μία νέα σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων, σύντομης διάρκειας, αφιερωμένων στα δημιουργικά μέσα, ξεκινά από τους άρτια καταρτισμένους εισηγητές της SAE Athens, ενός από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς στον τομέα των Creative Media, σε τεχνικές παραγωγής και παιξίματος του Μπάσου, δημιουργία και παραγωγή σε Home Studio, χρήση του Final Cut Pro X αλλά και τεχνικές του Digital Sculpting, καθώς και χρήση του ήχου και της μουσικής στη θεραπεία μέσω του Sound Healing & Therapy.
Δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει και ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο νέο Ableton Live 9, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Μάρτιο, καθώς η SAE Athens αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Τα σεμινάρια διαρκούν 20 έως 30 ώρες, προσφέροντας ολοκληρωμένη μάθηση, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ένα ταξίδι στην ιστορία του μπάσου από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα. Μέσα από τη διαδρομή αυτή, ο σπουδαστής, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όλα τα μουσικά ρεύματα και στυλιστικά ιδιώματα όλης της πορείας της παγκόσμιας Pop/Rock μουσικής σκηνής. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με 2 Sound Producing διαλέξεις στο Studio A της SAE.
Πως στήνεται ένα home studio σε πραγματικό χρόνο, με έμφαση στην εργονομία, την πρακτικότητα και την ακουστική σχεδίαση, ενώ παρουσιάζονται πληθώρα εξοπλισμού και software. Το course ολοκληρώνεται με την ηχογράφηση και μείξη ενός κομματιού.
Μία εισαγωγή στην τέχνη του Digital Sculpting και στους τρόπους δημιουργίας τρισδιάστατων έργων τέχνης. Οι συμμετέχνοντες θα μάθουν να δημιουργούν αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες, ενδιαφέροντα περιβάλλοντα, λεπτομερή στοιχεία σκηνικών και εντυπωσιακά concept designs.
Το Final Cut Pro Χ της Apple είναι μία από τις πιο ολoκληρωμένες επιλογές στον τομέα του editing και της παραγωγής video. Μέσα από το σεμινάριο, ο σπουδαστής θα μάθει τις βασικές λειτουργίες και θα αποκτήσει πιστοποίηση χρήσης του από την Apple.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Sound Healing & Therapy” επιδιώκει να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επίδραση των ηχητικών δονήσεων και της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχοφυσιολογία, τις βασικές αρχές της ήχο – ιαματικής & θεραπείας (sound healing & therapy), και της μουσικοθεραπείας. H παρακολούθησή του προϋποθέτει βασικές γνώσεις μουσικής θεωρίας.
Η SAE Athens ως το μοναδικό Ableton Certified Training Center στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο crash course για το δημοφιλές software της Ableton, το οποίο πολλοί χρήστες παρομοιάζουν με μουσικό όργανο. Είναι το πιο εύχρηστο και ευέλικτο Digital Audio Workstation τόσο στο studio όσο και on stage για live performance ή dj-ing. Θα δοθεί πιστοποίηση από την Ableton.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».