Μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο ματς της Ρόμα με την Αταλάντα, ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στον πανηγυρισμό με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι «ήταν μια στιγμή, την οποία θα θυμάμαι για πάντα».
Μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο ματς της Ρόμα με την Αταλάντα, ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στον πανηγυρισμό με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι «ήταν μια στιγμή, την οποία θα θυμάμαι για πάντα».
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου», συμπλήρωσε ο «Il Toro» όπως τον φωνάζουν, πλέον, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, αλλά και οι φίλοι των «τζιαλορόσι».
«Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας», τόνισε ο «Τόρο», με τον «παλιό», Παναγιώτη Ταχτσίδη να εκτελεί χρέη μεταφραστή!
«Παίξαμε καλά και δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα», κατέληξε για το ματς, ενώ αναφερόμενος στο τι συνάντησε στην «Αιώνια Πόλη» είπε:
«Στη Ρώμη βρήκα ένα πολύ καλό γκρουπ, το οποίο με έχει βοηθήσει σημαντικά στην προσαρμογή μου. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη Ρόμα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.