«Χρόνια πολλά» στον Steve Jobs με μια απύθμενη συλλογή βίντεο
Μια εκτενή λίστα 150 βίντεο από τις δημόσιες εμφανίσεις του Στηβ Τζομπς από το 1980 μέχρι το 2011, στην τελευταία του παρουσίαση για το iPad 2, και ένα μπλογκ με τον χαρακτηριστικό τίτλο Every Steve Jobs Video δημιούργησε και συντηρεί φανατικός οπαδός του γνωστού για την ηγεσία της Apple επιχειρηματία.
Μια εκτενή λίστα περισσότερων από 150 βίντεο από τις δημόσιες εμφανίσεις του Στηβ Τζομπς από το 1980 μέχρι το 2011, στην τελευταία του παρουσίαση για το iPad 2, και ένα μπλογκ με τον χαρακτηριστικό τίτλο Every Steve Jobs Video δημιούργησε και συντηρεί φανατικός οπαδός του γνωστού για την ηγεσία της Apple επιχειρηματία.
Ο Boomer έχει δημιουργήσει το ομώνυμο κανάλι στο YouTube και έχει δημιουργήσει πλήθος από λίστες αναπαραγωγής. Δηλώνει fanboy της Apple και έχει κάνει αρκετά μοντάζ από σειρά βίντεο προκειμένου να συλλέξει σε ολιγόλεπτα βίντεοκλιπ τις στιγμές που ο Τζομπς αστειεύεται επί σκηνής (funniest moments), την φυγή και την επιστροφή του στην σκηνή με τις πολυάριθμες εκπλήξεις στις παρουσιάσεις του (314 BOOM, 31 «one more thing…«), την πρώτη τηλεοπτική παρουσία του Τζομπς το 1978 και μια ομιλία του 1978 σε συνέδριο του 1980.
O Boomer δηλώνει πως η δημοσίευση της συλλογής, για την οποία εργάζεται χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο αρχείο βίντεο για τον Τζομπς στον παγκόσμιο ιστό, έγινε προς τιμήν της επετείου γέννησης του Στήβεν Τζομπς στις 24 Φεβρουαρίου.
Δείτε τα μηνύματα που άφησαν για τον Στηβ Τζομπς μετά τον θάνατό του στις 5 Οκτωβρίου 2011.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας