Ο 17άχρονος Γιάννης Ναθαναήλ έγινε ο πρώτος Έλληνας που αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, στο αγώνισμα του Σλάλομ στο Θαλάσσιο Σκι, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Μulwala της Νοτιοανατολικής Αυστραλίας. Ο νεαρός πρωταθλητής μας, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, και αφού κατέρριψε δύο πανελλήνια ρεκόρ (το δικό του των Εφήβων και το κάτω των 21) έγινε ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού Θαλάσσιου Σκι που κατέγραψε επίδοση με σχοινί 10.75 και με 58 χιλιόμετρα. Παράλληλα, σημαντική διάκριση γνώρισε και ο Νικόλας Πλυτάς, που κατετάγη 7ος στις Φιγούρες, με 7250 βαθμούς.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.