Ο στόχος για ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα επιτεύχθηκε, τονίζει το ΔΗΚΟ
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του α' γύρου των προεδρικών εκλογών της Κύπρου εξέφρασε το ΔΗΚΟ, που υποστήριξε την υποψηφιότητα Αναστασιάδη. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδώτου, ο στόχος του κόμματος για σχηματισμό ευρύτερου πλειοψηφικού ρεύματος επιτεύχθηκε και το προβάδισμα του Ν.Αναστασιάδη είναι νίκη «ελπίδας και αλλαγής».
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών της Κύπρου εξέφρασε το ΔΗΚΟ, που υποστήριξε την υποψηφιότητα Αναστασιάδη.
Όπως τόνισε το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ κ. Θεοδώτου, ο στόχος του κόμματος για σχηματισμό ευρύτερου πλειοψηφικού ρεύματος επιτεύχθηκε.
Όπως είπε, το προβάδισμα του Ν.Αναστασιάδη είναι νίκη «ελπίδας και αλλαγής» και ο ηγέτης του ΔΗΣΥ έχει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου τμήματος του κυπριακού λαού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442