Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ferrari Enzo: Λασπώνοντας έναν θρύλο

Ferrari Enzo: Λασπώνοντας έναν θρύλο

Μία από τις μόλις 400 Ferrari Enzo που κατασκευάστηκαν ποτέ εγκατέλειψε τη… θαλπωρή της καλοστρωμένης ασφάλτου, αναζητώντας την τύχη της σε… δύσβατα μονοπάτια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ένα σπάνιο και συνεπώς πολύτιμο supercar να κινείται με αυτούς τους ρυθμούς σε λασπωμένους, επαρχιακούς δρόμους.

Δικαίως, λοιπόν, η εικόνα μίας από τις 400 συνολικά που παράχθηκαν Ferrari Enzo να ρισκάρει την… ύπαρξή της, επιχειρώντας να υιοθετήσει τις συνήθειες ενός rally car κέρδισε την προσοχή μας.

H… βρετανικής καταγωγής Εnzo -οι πινακίδες κυκλοφορίας «TAXTHRICH» δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την εθνικότητα του ιδιοκτήτη της- απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει μία χαρά και… εκτός δρόμου, παρά την περιορισμένη απόσταση που διατηρεί από το έδαφος και παρά τις εξωτικές προδιαγραφές της.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο