Πάγωμα των χρεών νοικοκυριών και ανέργων χωρίς εισόδημα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Το άμεσο πάγωμα των χρεών των άνεργων και των νοικοκυριών με μηδενικό εισόδημα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα περί κατάσχεσης μισθών και καταθέσεων από την Εφορία. «Τα δημόσια έσοδα δεν πρόκειται να αυξηθούν όσο ακολουθείται η πολιτική της φορολογικής εξόντωσης των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το άμεσο πάγωμα των χρεών των άνεργων και των νοικοκυριών με μηδενικό εισόδημα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα περί κατάσχεσης μισθών και καταθέσεων από την Εφορία.
«Τα δημόσια έσοδα δεν πρόκειται να αυξηθούν όσο ακολουθείται η πολιτική της φορολογικής εξόντωσης των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια «τρελή» απόφαση και… οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μαρέσκα
- Το έθιμο που ξεκίνησε Έλληνας μετανάστης το 1920 – Στον Καναδά κάποιοι καλωσορίζουν το νέο έτος με βουτιές στα παγωμένα νερά
- e-EΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές που ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου
- Η διπλωματική ατζέντα του 2026 – Προκλήσεις και στοιχήματα για το Υπουργείο Εξωτερικών
- Ελβετία: Συλληπητήρια ΥΠΕΞ για το Κραν Μοντανά – «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»
- Επίσημο: Δανεικός στο Μαρούσι από τον Παναθηναϊκό ο Κουζέλογλου
- Θεσσαλονίκη: Τους έδερναν και ζητούσαν λύτρα – Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση
- Τις… χαρές του ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ με τον Τασούλα – Παντρεύεται ο γιος του με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-150x85.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442