Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο για τα ηλεκτρονικά έγγραφα στο Δημόσιο
Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Πέμπτη και ως την 1η Φεβρουαρίου το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο.
Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Πέμπτη και ως την 1η Φεβρουαρίου το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με την απόφαση καθορίζεται η διαδικασία και ο τρόπος επιβεβαίωσης της λήψης των εγγράφων, η ασφαλής χρονοσήμανσή τους, καθώς και οι βασικές προδιαγραφές και πρότυπα των συστημάτων αλληλογραφίας, σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του ν. 3979/2011 για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Το σχέδιο της απόφασης τέθηκε σε διαβούλευση από τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος επισήμανε ότι η ψηφιοποίηση της δημόσιας διοίκησης θα συμβάλλει στον περιορισμό της γραφειοκρατίας και στην ενίσχυση της διαφάνειας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας