Ένα πλαστικό παπάκι 15 μέτρων έκανε την εμφάνισή του στο λιμάνι του Σίδνεϊ
Ένα απρόσμενο θέαμα αντικρίζουν από την Πέμπτη οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Σίδνεϊ. Στο λιμάνι της πόλης βρίσκεται ένα κίτρινο πλαστικό παπάκι, σαν αυτά με τα οποία παίζουν τα παιδιά στη μπανιέρα τους. Μόνο που το συγκεκριμένο έχει ύψος 15 μέτρων! Δείτε το βίντεο, όπως και το αντίστοιχο βίντεο από την Ιαπωνία το 2009.
Ένα απρόσμενο θέαμα αντικρίζουν από την Πέμπτη οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Σίδνεϊ. Στο λιμάνι της πόλης βρίσκεται ένα κίτρινο πλαστικό παπάκι, σαν αυτά με τα οποία παίζουν τα παιδιά στη μπανιέρα τους. Μόνο που το συγκεκριμένο έχει ύψος 15 μέτρων!
Το γιγάντιο παιχνίδι θα παραμείνει στα νερά του λιμανιού έως τις 23 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Σίδνεϊ.
Ο δημιουργός του, Φλορεντίν Χόφμαν, εξηγεί την έμπνευσή του: «Ζούμε σε ένα πλανήτη, είμαστε μία οικογένεια. Το νερό στη Γη είναι η ‘μπανιέρα’ μας, ενώνει τους ανθρώπους».
O Χόφμαν είναι γνωστός παγκοσμίως για τα χάπενινγκς με παπάκια. Το 2009, είχε τοποθετήσει ένα αντίστοιχο παπάκι ύψους 11 μέτρων στην Οσάκα της Ιαπωνίας.