Τη δεύτερη απόκτηση παίκτη σε διάστημα δύο ημερών ανακοίνωσε σήμερα η Ξάνθη. Ύστερα από τη χθεσινή γνωστοποίηση της μεταγραφής του Ράιαν Σμιθ, η ακριτική ΠΑΕ γνωστοποίησε επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μοζαμβικανό Μαρτίνιο Μάρτινς Μουκάνα ή Παΐτο. Ο 30χρονος άσος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της ρουμανικής Βασλούι. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει ακόμη από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γκιμαράες, Μαγιόρκα, Μπράγκα, Σιόν και Ξαμάξ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών
LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.