Η BMW Hellas στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ενισχύοντας το έργο του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", η BMW Hellas και οι εργαζόμενοί της καλούν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall να στείλουν τις δικές τους ευχές στα παιδιά.
Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, η BMW Hellas στηρίζει αυτές τις γιορτές τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεισφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν από τους εργαζόμενους της εταιρείας για τα Κέντρα Στήριξης του οργανισμού, καλύπτοντας παράλληλα για δύο μήνες τα έξοδα θέρμανσης του σπιτιού που λειτουργεί στο Μαρούσι.
Επιπλέον η BMW Hellas, προσκαλεί όλους στο stand της στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, σε μια συλλογική δράση που θα προσφέρει πολλά χαμόγελα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τις ευχές τους στις διαθέσιμες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα βρουν εκεί, οι οποίες στη συνέχεια θα σταλούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών.
Ξένη δημοσίευση
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Πάσχα: Σήμερα η «μεγάλη έξοδος» – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442