Στα πρόθυρα ρήξης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκτακτη ΚΟ την Πέμπτη
Ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Π.Καμμένο που ασκήθηκε στην κοινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Αργότερα, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του κόμματος καθαίρεσε από γραμματέα της ΚΟ τον Κώστα Μαρκόπουλο.
Ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Π.Καμμένο που ασκήθηκε στην κοινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Π.Καμμένο από τον Κ.Μαρκόπουλο για την στρατηγική που ακολουθεί.
Ο κ. Καμμένος διέκοψε πολλές φορές τον ομιλητή υποστηρίζοντας ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια, καθώς και ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο όπου εκεί μπορούν να συζητηθούν όλες οι διαφωνίες.
Μάλιστα όταν σηκώθηκε για να αποχωρήσει ο κ. Μαρκόπουλος αλλά και ο Χρ.Ζώης επέμεναν ότι πρέπει να παραμείνει και να ακούσει όλες τις απόψεις.
Ο πρόεδρος όμως των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε κάτι που δημιούργησε μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών που μετείχαν στη στη συνεδρίαση.
Αργότερα, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του κόμματος καθαίρεσε από γραμματέα της ΚΟ τον Κώστα Μαρκόπουλο. Καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο αναπληρωτής γραμματέας Παναγιώτης Μελάς.
Ορίστηκε νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Πέμπτη στις 13:00.
Ο κ. Καμμένος εξήγγειλε το ιδρυτικό συνέδριο στις 27-29 Απριλίου.
Εξήγησε ότι δεν έγινε νωρίτερα εξαιτίας του οικονομικού αποκλεισμού, που «μας έχουν κάνει οι σημερινοί συγκυβερνώντες, απαγορεύοντας ουσιαστικά να εφαρμοστεί η συνταγματική διάταξη που ορίζει την ποσόστωση που θα πρέπει τα κόμματα να παίρνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό και έτσι απαγόρευσε μέχρι σήμερα να γίνει το Συνέδριο».
Το συνέδριο θα εκλέξει πρόεδρο και γενικό γραμματέα.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το κόμμα του έχει δικαιωθεί πλήρως σε όλες του τις θέσεις και τόνισε ότι: «η διαγραφή του επονείδιστου και επαχθούς χρέους, είναι μια πολιτική την οποία σιγά-σιγά τη δέχονται οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο».
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη, ενώ, όπως είπε, «το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα ΚΟΔΗΣΟ. Όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι τις επόμενες εκλογές το πιο πιθανό είναι να μην εκπροσωπείται στη Βουλή».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρό του τον κ. Βενιζέλο έχουν δημιουργήσει πλέον μια ομάδα συγκυβέρνησης μαζί με τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ και έχει αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι αυτές οι πολιτικές που υπηρετούν, οι πολιτικές των μνημονίων, είναι πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά».
Τέλος ο κ. Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση σε μια πανστρατιά «όλες τις πολιτικές δυνάμεις από όπου κι αν προέρχονται, οι οποίες θα συμφωνήσουν στην καταγγελία των μνημονίων, στη διαγραφή του χρέους προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια δημιουργία πλειοψηφίας, έστω και μέσα σε αυτή τη Βουλή».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.