Στον ανακριτή επτά συλληφθέντες στη Γαλλία για το δίκτυο ισλαμιστών
Επτά από τους δώδεκα συλληφθέντες στη Γαλλία για την εξάρθρωση ριζοσπαστικού ισλαμιστικού πυρήνα παραπέμπονται ενώπιον της Δικαιοσύνης στο Παρίσι, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.Οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, ορισμένοι από τους συλληφθέντες σκόπευαν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν στον εμφύλιο.
Επτά από τους δώδεκα συλληφθέντες στη Γαλλία για την εξάρθρωση ριζοσπαστικού ισλαμιστικού πυρήνα παραπέμπονται την Πέμπτη ενώπιον της Δικαιοσύνης στο Παρίσι, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.
Οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, ορισμένοι από τους συλληφθέντες σκόπευαν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν στον εμφύλιο.
Η εισαγγελία θα αρχίσει δικαστική έρευνα και οι επτά συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιον του εισαγγελέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τις έρευνες ανακαλύφθηκαν στο γκαράζ ενός από τους συλληφθέντες δύο όπλα και υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.
Ο γενικός εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν θα δώσει το μεσημέρει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442