Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοπτικός Γαλαξίας με σειρές για κάθε γούστο

Τηλεοπτικός Γαλαξίας με σειρές για κάθε γούστο

Στο φετεινό ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2012-13 θα παίξουν ξένες σειρές σε νέους κύκλους, σειρές εποχής, σειρές με αγαπημένο θέμα βρυκόλακες και βαμπίρ, κωμωδίες και δράματα. Mega Damages: Θα προβάλλει ξανά τη δικαστική σειρά Damages με πρωταγωνιστές τους Γκλεν Κλόουζ και του Γουίλιαμ Χαρτ. Μιά νέα υπόθεση και πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Όλοι φαίνονται ύποπτοι […]

Στο φετεινό ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2012-13 θα παίξουν ξένες σειρές σε νέους κύκλους, σειρές εποχής, σειρές με αγαπημένο θέμα βρυκόλακες και βαμπίρ, κωμωδίες και δράματα.
Mega
Damages: Θα προβάλλει ξανά τη δικαστική σειρά Damages με πρωταγωνιστές τους Γκλεν Κλόουζ και του Γουίλιαμ Χαρτ. Μιά νέα υπόθεση και πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Όλοι φαίνονται ύποπτοι νομίζοντας ότι ξέρουν τον ένοχο. Στα νέα επεισόδια του κύκλου θα υπάρξουν περισσότερες ανατροπές ώστε να φθάνουμε να αμφισβητούμε αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα.

Breaking Bad Ο Walter White είναι ένας χημικός που ξεκινάει να κατασκευάζει το pure ναρκωτικό του από καθαρά οικογενειακό συμφέρον. Το εύρημά του όμως χωρίς να υπολόγισει τον βάζει σε μπελάδες με αποτέλεσμα να μεταλλαχθεί από έναν άνθρωπο του σχολείου και έναν καλό σύζυγο/πατέρα, σε έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο.

SKAI
Good Wife
: Η σειρά Good Wife χάρισε στην πρωταγωνίστρια το ΕΜΜΥ Α΄ γυναικείου ρόλου το 2011, και Χρυσή σφαίρα Α΄ γυναικείου ρόλου και ΕΜΜΥ β’ γυναικείου ρόλου το 2010. Στον απόηχο ενός σκανδάλου, η Αλίσια, μία σύζυγος και μητέρα, πρέπει να διαχειριστεί τη δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού-συζύγου της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας.

Game of Thrones: Η σειρά που έχει σαρώσει τα βραβεία και είναι υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες, Μια σειρά-εμπειρία που οφείλει κανείς να δει με ενδιαφέρον, καθώς έχει ήδη γράψει τηλεοπτική ιστορία!
Τα γυρίσματα έγιναν στη Μάλτα, το Μαρόκο και τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου κατασκευάστηκαν ολόκληρες πόλεις, κάστρα και στρατόπεδα! Η σειρά διαθέτει ένα καστ ηθοποιών που καθηλώνει, όπως τον γνωστό σε όλους μας Σον Μπιν (Boromir στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»), στο ρόλο του άρχοντα του Βορρά και πρωτοπαλίκαρου του βασιλιά, με το μελαγχολικό βλέμμα και την πυγμή του ηγέτη.

Υπόθεση:
«Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία! Το κρύο επιστρέφει στα βόρεια του Winterfell και οι υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις συσπειρώνονται πίσω από το προστατευτικό τείχος του βασιλείου. Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι Starks του Winterfell, μία οικογένεια τόσο σκληρή, όσο και η γη που γεννήθηκαν. Πρόκειται για μία ιστορία με λόρδους, πριγκίπισσες, ιππότες, μάγους, δολοφόνους και καθάρματα που καλούνται να συνυπάρξουν σε μία εποχή ζοφερών οιωνών. Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου. Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας, The Game of Thrones!»

Boardwalk Empire: Με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μπουσέμι στον ρόλο του πολιτικού Νάκι Τόμσον, που υπήρξε πανίσχυρος πολιτικός στο Ατλάντικ Σίτι, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε.

Blue Bloods: Μια νέα σειρά, σε Α’ προβολή έρχεται τον Οκτώβριο, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Το νέο αστυνομικό δράμα του CBS ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Ρέηγκαν και την αφοσίωσή τους στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Παρά το γεγονός πως είναι μια αρκετά δεμένη οικογένεια, οι Ρέηγκαν έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης. Έχουν, όμως, ένα κοινό: τίποτα δεν θα τους εμποδίσει από το να αποδώσουν…
Scerlokc: Στο ίδιο κανάλι θα δούμε ένα διαφορετικό ντετέκτιβ, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ομώνυμο ρόλο και τον Τζέρεμι Αϊρονς στο «The Borgias«.

Star

The Vampire Diaries: Το κανάλι έχει αδυναμία στις νεανικές σειρές. Θα αρχίσει με την πολυαναμενόμενη σειρά, που η ιστορία της βασίζεται στους βρυκόλακες.

Mike and Molly: Η νέα κωμική σειρά δημιουργήθηκε από τον master του είδους Τσακ Λορ, των επιτυχημένων «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory». Πρωταγωνιστές ένα ερωτευμένο ζευγάρι πολλών μεγατόνων, αφού και οι δύο είναι υπέρβαροι που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα μεταξύ τους και με τους γύρω τους. Με τους Μπίλι Κάρντελ και Μελίσα Μακ Κάρθι.

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις βρετανικές σειρές που θα αρχίσουν τον Οκτώβριο στηνΕΡΤ, όπως οι:
Downton Abbey,
Call the Midwife,
Parade’s End
και το
Borgen που καταγράφει την άνοδο της χαρισματικής πολιτικού Μπριγκίτε Νίμποργκ στη Δανία.

Ε.Χ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024